Bedankt voor het invullen

Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Andere vragen? Laat het ons weten.

Anderen over Veerkracht

“Wij zijn Suzette heel erg dankbaar voor de fijne begeleiding. Ze heeft ons alle ruimte gegeven zonder een detail uit het oog te verliezen.
Suzette is zeer betrokken en het contact was persoonlijk, warm en vertrouwd. Erg fijn, in een emotionele periode. Zeker 5 sterren waard!”
Familie van Dijk, mei 2021

“Met veel dank aan Suzette van Veerkracht Uitvaarten. Suzette regelde de uitvaart vanaf voorgesprek, voor het overlijden, thuisopbaring en  begrafenis zoals wij het wensten. Heel zorgvuldig en liefdevol. Zij nam al het regelwerk uit onze handen. Niets dan lof van de hele familie Snel.”

Familie Snel, maart 2021
“Madelon van Veerkracht heeft de uitvaart van onze vader geregeld. Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor alles wat zij heeft gedaan. Madelon was altijd bereikbaar, ontzettend toegankelijk, aardig en vooral niets is (te) gek. Alles kan. De uitvaart en alles er omheen was tot in de puntjes goed verzorgd.”
Familie Wolffensperger, maart 2021
“Met veel liefde, warmte, persoonlijkheid en professionaliteit hebben Suzette en Madelon de waardige en mooie uitvaart van mijn schoonvader begeleid en verzorgd.”
Familie Spanjer , Rotterdam - maart 2021
“In een loodzware tijd was Suzette en later ook Madelon een fijne steun, regeltante en behoedster. Doordat er geen sprake is van een vast pakket konden wij al onze wensen voor de uitvaart en het afscheid in Eindhoven verwezenlijken. Wij voelen ons met warmte begeleid en zijn dankbaar voor alles wat Suzette met Veerkracht hielp mogelijk maken.”
Familie van Lieshout-Komin , maart 2021
“We hadden een mooie en liefdevolle uitvaart en dankzij Suzette en Madelon verliep het geheel naar onze wensen. Ondanks de beperkende maatregelen voelde het goed.

Op het laatst bedachten we dat er nog een fotoserie getoond kon worden en gelukkig konden we dat nog aanleveren. Ook de professionele aanpak van de Nieuwe Ooster met streaming en na aanloop een USB stick meegeven was zeer prettig. Ook dat regelde Veerkracht voor ons. “

Familie van Leeuwen, maart 2021
“We hebben de begeleiding als heel prettig ervaren. Er was ruimte en tijd en vriendelijkheid – en dat heb je nodig na een overlijden. Zodat de uitvaart echt wordt zoals je wilt.”
Familie de Brouwer, maart 2021
“Het was heel erg fijn om gebruik te maken van de professionele hulp en expertise van VeerKracht. Met hun flexibiliteit, meedenken en zorg hebben ze ons heel goed bijgestaan in een moeilijke periode.”
Familie Semmoh, Amsterdam
“Wat een warmte en rust stralen Suzette en Madelon vanaf het overlijden en tot nog ver na de uitvaart uit. Ondanks dat er in een korte periode veel besloten moet worden, geven ze je de ruimte zonder het geheel uit het oog te verliezen. Ze ontzorgen en denken aan details die tijdens een verdrietige periode zoals deze erg waardevol zijn. Lieve Suzette en Madelon dank voor jullie professionele en liefdevolle begeleiding!”
Familie Aten, Laren
“We kijken terug op een hele mooie afscheidsdienst voor onze vader. Het was heel waardevol, eervol en intiem, heel fijn. We bedanken Suzette en Madelon uit de grond van ons hart voor de ontzettend fijne en goede begeleiding. Het ging allemaal geruisloos en ze voelden ons feilloos aan. Niets meer dan lof voor beiden. Bedankt!”
Martijn & Annemieke Plantinga, Amsterdam

“Goede begeleiding, zeer vriendelijke, rustig, begripvolle dames, met ook ruimte voor humor. Een ongedwongen sfeer. Alles goed geregeld, snel geschakeld, en ook na de uitvaart nog contact. Super fijn! Dank jullie wel! “

Colette Prischrink , Amsterdam
“Het was heel waardevol en intiem echt fijn. Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor de ontzettend fijne en goede begeleiding, het ging geruisloos en jullie voelden ons zo goed aan. De dagen dat mijn vader nog in zijn huisje was en Martijn en ik en onze gezinnen nog tijd hadden om afscheid te nemen waren heel fijn heel goed”
Annemieke Plantinga, Amsterdam
“Wij hebben de samenwerking met Madelon en Suzette als erg fijn ervaren. Bij de voorbereiding was er veel ruimte voor onze eigen ideeën en konden ze goed luisteren en het omzetten naar iets concreets. De dagen voor en van de uitvaart waren anders dan we hadden voorzien, omdat we Corona hadden. Het improvisatievermogen van de vrouwen van veerkracht uitvaarten was groot. Het was heel bijzonder dat ze dingen lieten ontstaan op de dag van de uitvaart en het overzicht hielden vanaf een afstand. Zodat wij echt vanuit rust afscheid konden nemen. Heel veel dank van ons.”
Maaike de Vet, Den Haag

“Rustig, warm en betrokken loodste Suzette ons door de moeilijke en tegelijkertijd bijzondere dagen naar de uitvaart. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en vulde deze soms aan met ideeën. Niet alleen wij als naaste familie, maar ook andere dierbare familieleden en vrienden hebben het afscheid als heel mooi, warm en waardig ervaren.”

Marjolijn Breeuwer, Overveen

“Wij hebben de samenwerking met Madelon en Suzette als erg fijn ervaren. Bij de voorbereiding was er veel ruimte voor onze eigen ideeën en konden ze goed luisteren en het omzetten naar iets concreets. De dagen voor en van de uitvaart waren anders dan we hadden voorzien, omdat we Corona hadden. Het improvisatievermogen van de vrouwen van veerkracht uitvaarten was groot. Het was heel bijzonder dat ze dingen lieten ontstaan op de dag van de uitvaart en het overzicht hielden vanaf een afstand. Zodat wij echt vanuit rust afscheid konden nemen. Heel veel dank van ons.”

Maaike de Vet

“We herinneren ons dat ze bij ons aan de keukentafel aan was geschoven, waar verdriet en herinneringen werden afgewisseld met het doornemen van praktische zaken. Dat ging zo goed samen. Heel fijn om haar de regie zo toe te vertrouwen en tegelijkertijd ook mooi hoe betrokken zij is in de intieme kring van nabestaanden.”

Willem-Jan Meijer, Overveen