Bedankt voor het invullen

Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Andere vragen? Laat het ons weten.

Anderen over Veerkracht

“Zoals de meeste mensen hadden wij, gelukkig, geen uitvaartervaring opgebouwd, toch moet je, als je alleenstaande zuster overlijdt veel regelen, onze dochter zei, ik bel mijn vriendin Suzette wel, die is uitvaartonderneemster!

Gouden greep, leuke vrouw, professioneel, maar ook een goed gevoel voor humor, neemt je soepel mee door het proces. Veel lovende reacties gekregen en terecht. Heel veel dank Suzette, mijn zuster zou het zeker gewaardeerd hebben en ook nog tegen een redelijk tarief! Onze monden doen mee aan de mond op mondreclame. “

Familie Schenk , Amsterdam

“Na het overlijden van mijn lieve man en liefste vader, stort de wereld voor ons gevoel in.
Na een telefoontje met Suzette kwam alleen al door haar stem te horen, weer wat rust.
Twee uur later in de vroege ochtend stond ze voor de deur, warme uitstraling, medelevend, begripvol, respectvol en luisterend naar onze wensen zat ze aan onze tafel.
Niets is te veel voor haar om te regelen, komt met mooie en goede suggesties, ze is dag en nacht bereikbaar. Geduldig maar ook daadkrachtig, aanwezig op de achtergrond maar alles goed in de gaten houdend. In de week dat ze ons begeleide in het afscheid gaf ze ons een vertrouwd gevoel.
Suzette super dankjewel voor de warmte, het vertrouwen en het verzorgen van het mooie afscheid van onze liefste man en lieve vader”

Familie Ngadimin , Amersfoort

“Wat is het rijk om in je grootste verdriet mensen om je heen te hebben die er voor je zijn en je helpen belangrijke beslissingen te nemen. Suzette en Anita hoorden zeker bij deze mensen. Professioneel waar nodig en persoonlijk waar het kon, geduldig maar op tijd de juiste druk (er moet zoveel met deadlines gebeuren), soms aanwezig op de voorgrond, maar hoe vaak onzichtbaar actief op de achtergrond. Ik heb van meerdere mensen gehoord dat ze nog nooit zo’n mooi afscheid hebben bijgewoond; Suzette en Anita hebben hier zeker een grote bijdrage aan geleverd. Nadat ze het afscheid van mijn moeder 4 jaar geleden prachtig hebben begeleid, hebben ze nu bijgedragen aan een onuitwisbaar afscheid van mijn liefste lief”

Familie Hanen, Utrecht

“Dankzij VeerKracht Uitvaarten is het afscheid van mijn man, onze vader en opa heel mooi geweest! Door de geweldige inzet, inbreng en inlevingsvermogen van Suzette is alles heel goed en fijn verlopen. We hebben een prachtige uitvaart gehad. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden en dat konden we allemaal aan Suzette overlaten, wat een enorme rust gaf. Dank heel veel dank hiervoor! “

Familie Zwaal , Den Haag

“Suzette is een heldin. Met veel warmte, hartelijkheid, flexibiliteit en begrip heeft zij de begrafenis voorbereiding op zich genomen. Vanaf het eerste moment heeft zij zich volledig en met enthousiasme beschikbaar gesteld en ons zo goed mogelijk als alles uit handen genomen. Tegelijkertijd liet ze ons tijdig weten wanneer en waar we over na moesten denken en samen een besluit over moesten nemen. Ook heeft Suzette ons in contact gebracht met collega’s indien dat nodig was. Ze voelde haarfijn aan wat bij ons en onze moeder paste. Suzette heeft de begrafenis van onze moeder op een onvergetelijke manier begeleid. Heel veel dank “

Familie van der Plas , Amsterdam/Katwijk

“Wij zijn begeleid door Suzette bij de uitvaart van onze stil geboren zoon Jonah. Zij gaf ons rust en hielp ons met het maken van beslissingen op een prettige manier. Ook kwam Suzette zelf met opties waar wij zelf niet op hadden kunnen komen, zoals het nemen van een fotograaf.
Wij hebben een hele fijne uitvaart gehad dankzij Suzette. “

Familie Hulsegge-Schouten , Amsterdam

“Suzette heeft ons zo goed geholpen met het rustig beantwoorden van al onze vragen en bezorgdheden. Haar heel persoonlijke en rustige aanpak paste zeer goed bij ons.
Wij wouden graag de mix tussen een Westerse uitvaart alsook Islamitische gebruiken en rituelen. Suzette was heel flexibel en open om ons daarbij te helpen. Voor altijd in ons hart. Bedankt Suzette❤️- “

Familie Lauwers , Muiden

“Wauw, alleen maar 5 sterren beoordelingen en nu weer 5 sterren: Suzette je bent het meer dan waard! Jouw persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, ervaring, goede contacten in het wereldje, het vermogen om in heel weinig tijd zo veel te regelen en niet te vergeten jouw vriendelijke aura om je heen: 6 sterren! “

Lodewijk en Yve , Amsterdam

“VeerKracht uitvaarten heeft ons uitzonderlijk goed geholpen met het afscheid van onze vader. Met hun ervaring en passie voor het vak weten ze een geweldig mooi en persoonlijke uitvaart te realiseren. Wij als nabestaanden zullen hier de rest van ons leven met een warm gevoel op terugkijken.”

Familie Aandewiel-Bernicke, Schalkhaar

“In tijden dat emoties alle kanten op kunnen gaan. Je noodgedwongen in een onbekende situatie terecht bent gekomen. Is Suzette een baken van rust met grote organisatorische slagkracht. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die zo goed orde op zaken weet te stellen en daarbij al de betrokkenen meeneemt in de besluitvorming. Een betere begeleiding als dat wij hebben gehad kan gewoonweg niet”

Michiel en Odine, Amsterdam