Marjolijn Breeuwer

Overveen

Rustig, warm en betrokken loodste Suzette ons door de moeilijke en tegelijkertijd bijzondere dagen naar de uitvaart. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en vulde deze soms aan met ideeën. Niet alleen wij als naaste familie, maar ook andere dierbare familieleden en vrienden hebben het afscheid als heel mooi, warm en waardig ervaren.

Willem-Jan Meijer

Overveen

We herinneren ons dat ze bij ons aan de keukentafel aan was geschoven, waar verdriet en herinneringen werden afgewisseld met het doornemen van praktische zaken. Dat ging zo goed samen. Heel fijn om haar de regie zo toe te vertrouwen en tegelijkertijd ook mooi hoe betrokken zij is in de intieme kring van nabestaanden."

Eva en Fabiola Peek

Amsterdam

ZO LIEF!

Bij een intiem overlijden van mijn ongelooflijk lieve moeder heeft Suzette Sanders mij, ons, bijgestaan

vanaf de eerste dag. Wat hield ze rekening met ons en wat een ontzettende warme vrouw is dit. Ze dacht mee, ze wist wanneer ze niks moest zeggen en wanneer ze juist wat moest doen. Ook over de prachtige kist, een mand in ons geval, stond ze open en liet ze alle opties zien.

Professioneel, vol respect, warm en to

Corrine Bleecke

We kijken terug op een mooie uitvaart en zorgvuldig voorbereidingsproces.
Suzette en Madelon hebben we hierbij zowel vooraf, tijdens als achteraf ervaren als heel betrokken.
Heel goed luisterend naar onze ideeën, we kregen het vertrouwen om zelf te doen wat we graag zelf wilden doen, meedenkend waar nodig en heel alert op zaken waar je zelf op zo’n moment dan weer niet aan denkt.
Heel bij dat Veerkrachtuitvaarten ons was aangeraden!"

Kinderen van Els van Limburgh-Boot

Juni 2020

Wij zijn onder de indruk van de professionele maar vooral liefdevolle begeleiding van ons: de kinderen, de kleinkinderen maar ook alle mensen om ons heen. In deze Coronatijd hebben jullie prachtige creatieve oplossingen bedacht, zoals bijvoorbeeld het gebruik van de bloemen. Daarnaast hebben jullie ook nog alle tijd genomen voor de vrienden van onze moeder. Ontzorging zoals het bedoeld is. We hebben daar ontzettend veel reacties op ontvangen. Wij raden VeerKracht aan met 5 sterren!
Rondom de uitvaart waren jullie onzichtbaar aanwezig. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij waren blij met jullie perfectionisme en vooral met jullie warme armen om ons heen als familie.