Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 020 215 71 88 

Wij zijn dag en nacht bereikbaar:
020 215 71 88

Maaike de Vet

Wij hebben de samenwerking met Madelon en Suzette als erg fijn ervaren. Bij de voorbereiding was er veel ruimte voor onze eigen ideeën en konden ze goed luisteren en het omzetten naar iets concreets. De dagen voor en van de uitvaart waren anders dan we hadden voorzien, omdat we Corona hadden. Het improvisatievermogen van de vrouwen van veerkracht uitvaarten was groot. Het was heel bijzonder dat ze dingen lieten ontstaan op de dag van de uitvaart en het overzicht hielden vanaf een afstand. Zodat wij echt vanuit rust afscheid konden nemen. Heel veel dank van ons.

Mevrouw Brink

Haarlem

Dankzij de subtiele, deskundige en liefdevolle begeleiding van Madelon en Suzette is de uitvaart en crematie van mijn moeder gered. Klinkt heel gek en toch ervaren we het zo! We dachten dat we alles geregeld en besproken hadden toen mijn moeder nog leefde. Toen het eenmaal zover was kwamen we in de wereld van de uitvaart cowboys terecht. Mijn broer en ik hadden daar direct een heel slecht gevoel bij, geen empathie, niet meedenken in onze wensen, we konden mijn moeder niet bezoeken (of alleen op afspraak en tegen hoge kosten), niet transparant, het was echt heel rot met hen de uitvaart van onze lieve moeder te moeten regelen.

Dus hebben we die grote uitvaartclub ‘ontslagen’. Mijn broer en ik regelen graag veel zelf dus zijn we aan de slag gegaan: “Als jij de locatie regelt, dan google ik even op welke kist…” 

Maar je kan het niet zelf, het is te veel en te zwaar.

Via via kregen we de tip VeerKracht te benaderen. Diezelfde avond kwam Madelon bij ons thuis, ze hoorde alles aan en direct gaf ze ons het gevoel dat het goed zou komen. Ze was heel open en transparant over de werkwijze en hoe zij ons kunnen helpen. Ze kwam met hele goede ideeën, we konden nog steeds veel zelf doen en zij hadden subtiel, op de achtergrond, de regie. Heel bijzonder om te ervaren dat twee dames er eigenlijk continue voor je zijn. Zo hebben we met elkaar een prachtige uitvaart verzorgd. Echt heel bijzonder, nooit geweten dat het ook zo kon. Ontzettend dankbaar zijn we Madelon en Suzette voor alles wat zij voor ons hebben gedaan en hun deskundigheid. Het begeleiden van uitvaarten is echt een vak! De vergoeding die zij vragen staat in het niet bij wat zij voor je betekenen in zo een intense situatie. Ik heb jullie al eens bij vrienden aangeraden zou dat zo weer doen. Dank!

Marjolijn Breeuwer

Overveen

Rustig, warm en betrokken loodste Suzette ons door de moeilijke en tegelijkertijd bijzondere dagen naar de uitvaart. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en vulde deze soms aan met ideeën. Niet alleen wij als naaste familie, maar ook andere dierbare familieleden en vrienden hebben het afscheid als heel mooi, warm en waardig ervaren.

Willem-Jan Meijer

Overveen

We herinneren ons dat ze bij ons aan de keukentafel aan was geschoven, waar verdriet en herinneringen werden afgewisseld met het doornemen van praktische zaken. Dat ging zo goed samen. Heel fijn om haar de regie zo toe te vertrouwen en tegelijkertijd ook mooi hoe betrokken zij is in de intieme kring van nabestaanden."

Eva en Fabiola Peek

Amsterdam

ZO LIEF!

Bij een intiem overlijden van mijn ongelooflijk lieve moeder heeft Suzette Sanders mij, ons, bijgestaan

vanaf de eerste dag. Wat hield ze rekening met ons en wat een ontzettende warme vrouw is dit. Ze dacht mee, ze wist wanneer ze niks moest zeggen en wanneer ze juist wat moest doen. Ook over de prachtige kist, een mand in ons geval, stond ze open en liet ze alle opties zien.

Professioneel, vol respect, warm en to

Corrine Bleecke

We kijken terug op een mooie uitvaart en zorgvuldig voorbereidingsproces.
Suzette en Madelon hebben we hierbij zowel vooraf, tijdens als achteraf ervaren als heel betrokken.
Heel goed luisterend naar onze ideeën, we kregen het vertrouwen om zelf te doen wat we graag zelf wilden doen, meedenkend waar nodig en heel alert op zaken waar je zelf op zo’n moment dan weer niet aan denkt.
Heel bij dat Veerkrachtuitvaarten ons was aangeraden!"

Kinderen van Els van Limburgh-Boot

Juni 2020

Wij zijn onder de indruk van de professionele maar vooral liefdevolle begeleiding van ons: de kinderen, de kleinkinderen maar ook alle mensen om ons heen. In deze Coronatijd hebben jullie prachtige creatieve oplossingen bedacht, zoals bijvoorbeeld het gebruik van de bloemen. Daarnaast hebben jullie ook nog alle tijd genomen voor de vrienden van onze moeder. Ontzorging zoals het bedoeld is. We hebben daar ontzettend veel reacties op ontvangen. Wij raden VeerKracht aan met 5 sterren!
Rondom de uitvaart waren jullie onzichtbaar aanwezig. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wij waren blij met jullie perfectionisme en vooral met jullie warme armen om ons heen als familie.