Contact VeerKracht Uitvaarten

Wij zijn dag en nacht bereikbaar wanneer u een overlijden wilt melden. Als u dat wilt komen we direct naar u toe.

Vragen of het wensboekje bestellen?

Laat hieronder uw gegevens achter als u een vraag heeft. Indien u een wensenboekje wilt ontvangen vermeld dan graag uw postadres bij ‘uw bericht’. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Anderen over Veerkracht

“Geweldig goed geholpen door Suzette. Wat een verademing. Ik heb het helaas ook wel eens anders meegemaakt (bij een grote uitvaartorganisatie, waar je een nummer bent, en bij elke stap weer een oor krijgt aangenaaid). Daarom kan ik echt iedereen Suzette aanraden. Zo persoonlijk. Zo fijn meedenkend. Klasse.”

Familie Verhoog, Amsterdam - 2021

“Suzette heeft ons heel liefdevol bijgestaan bij de uitvaart van onze moeder en we hadden het niet anders kunnen wensen! Ze hielp ons met veel warmte en daadkracht. Ze stelde mooie ideeën voor, maar liet ook precies genoeg ruimte over voor onze eigen en wensen. Ze zorgden ervoor dat we ons veilig voelde om onze creativiteit te gebruiken. Suzette heeft gigantische voelsprieten, als het ons te veel werd voelde zij precies aan wat wij nodig hadden; en sprak zij namens ons onze wensen uit. We hebben het aan Suzette te danken dat de dag van het afscheid onvergetelijk mooi was!”

Familie Lammers-van de Vaart, Amsterdam - 2021
“Enorm liefdevol, meedenkend, open, flexibel, pragmatisch, eervol, ruimdenkend. De communicatie met Suzette loopt zo fijn. We hebben een waardig afscheid gehad, dankzij de liefdevolle behulpzaamheid van Suzette”
Familie van Hoof, Amsterdam - 2021
“Lieve Suzette, wat heb je ons ontzettend goed bijgestaan in zo’n onvoorstelbaar verdrietige tijd. Je hebt ons alle aandacht gegeven en echt ontzorgd in een tijd die zo vol emotie is en waar toch zoveel geregeld moet worden. Enorm fijn zoals je naar onze wensen geluisterd hebt en hebt meegeleefd en meegedacht. We hadden direct het gevoel dat we bij jou in goede handen waren en dat alles tot in de puntjes geregeld zou worden zodat we dat zelf wat meer los konden laten. Het was een mooie liefdevolle uitvaart. Dank je wel!”
Familie Schneider, Amsterdam - 2021
“Op maat gemaakte uitvaartdienst, paste perfect bij onze wensen. Spot on qua locatie en goede communicatie en gepaste afstand. Zeer fijn om mee samen te werken, strekt tot een zeer goede aanbeveling ”
Familie de Vries, Amsterdam - 2021
“Dankzij grote ondersteuning van Suzette zijn de dagen na het overlijden en de uitvaart geheel gegaan zoals mijn vrouw het had gewild. Ondanks enorme verdriet, kijken we met trots terug naar de uitvaart/begrafenis.”
Familie Janse-Sergiopoulou, Amsterdam - 2021
“Wij zijn Suzette dankbaar voor haar hulp en steun in moeilijke dagen. Alles kon en niets was onmogelijk. Suzette was er en was ook onzichtbaar. We konden met al onze vragen bij haar terecht en Suzette had altijd een antwoord.”
Familie van Halder, Laren - 2021
“Lieve Suzette, Wij zijn je heel dankbaar, hoe je ons in een verdrietige periode, al onze “zorgen” uit handen hebt genomen. Je persoonlijke benadering en interesse was voor ons een hele fijne steun. Alles was fantastisch, tot in detail, geregeld. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.”
Familie Kaaks, 2021
“Wij zijn Suzette heel erg dankbaar voor de fijne begeleiding. Ze heeft ons alle ruimte gegeven zonder een detail uit het oog te verliezen.
Suzette is zeer betrokken en het contact was persoonlijk, warm en vertrouwd. Erg fijn, in een emotionele periode. Zeker 5 sterren waard!”
Familie van Dijk, mei 2021

“Met veel dank aan Suzette van Veerkracht Uitvaarten. Suzette regelde de uitvaart vanaf voorgesprek, voor het overlijden, thuisopbaring en  begrafenis zoals wij het wensten. Heel zorgvuldig en liefdevol. Zij nam al het regelwerk uit onze handen. Niets dan lof van de hele familie Snel.”

Familie Snel, maart 2021
“Madelon van Veerkracht heeft de uitvaart van onze vader geregeld. Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor alles wat zij heeft gedaan. Madelon was altijd bereikbaar, ontzettend toegankelijk, aardig en vooral niets is (te) gek. Alles kan. De uitvaart en alles er omheen was tot in de puntjes goed verzorgd.”
Familie Wolffensperger, maart 2021
“Met veel liefde, warmte, persoonlijkheid en professionaliteit hebben Suzette en Madelon de waardige en mooie uitvaart van mijn schoonvader begeleid en verzorgd.”
Familie Spanjer , Rotterdam - maart 2021
“In een loodzware tijd was Suzette en later ook Madelon een fijne steun, regeltante en behoedster. Doordat er geen sprake is van een vast pakket konden wij al onze wensen voor de uitvaart en het afscheid in Eindhoven verwezenlijken. Wij voelen ons met warmte begeleid en zijn dankbaar voor alles wat Suzette met Veerkracht hielp mogelijk maken.”
Familie van Lieshout-Komin , maart 2021
“We hadden een mooie en liefdevolle uitvaart en dankzij Suzette en Madelon verliep het geheel naar onze wensen. Ondanks de beperkende maatregelen voelde het goed.

Op het laatst bedachten we dat er nog een fotoserie getoond kon worden en gelukkig konden we dat nog aanleveren. Ook de professionele aanpak van de Nieuwe Ooster met streaming en na aanloop een USB stick meegeven was zeer prettig. Ook dat regelde Veerkracht voor ons. “

Familie van Leeuwen, maart 2021
“We hebben de begeleiding als heel prettig ervaren. Er was ruimte en tijd en vriendelijkheid – en dat heb je nodig na een overlijden. Zodat de uitvaart echt wordt zoals je wilt.”
Familie de Brouwer, maart 2021
“Het was heel erg fijn om gebruik te maken van de professionele hulp en expertise van VeerKracht. Met hun flexibiliteit, meedenken en zorg hebben ze ons heel goed bijgestaan in een moeilijke periode.”
Familie Semmoh, Amsterdam
“Wat een warmte en rust stralen Suzette en Madelon vanaf het overlijden en tot nog ver na de uitvaart uit. Ondanks dat er in een korte periode veel besloten moet worden, geven ze je de ruimte zonder het geheel uit het oog te verliezen. Ze ontzorgen en denken aan details die tijdens een verdrietige periode zoals deze erg waardevol zijn. Lieve Suzette en Madelon dank voor jullie professionele en liefdevolle begeleiding!”
Familie Aten, Laren
“We kijken terug op een hele mooie afscheidsdienst voor onze vader. Het was heel waardevol, eervol en intiem, heel fijn. We bedanken Suzette en Madelon uit de grond van ons hart voor de ontzettend fijne en goede begeleiding. Het ging allemaal geruisloos en ze voelden ons feilloos aan. Niets meer dan lof voor beiden. Bedankt!”
Martijn & Annemieke Plantinga, Amsterdam

“Goede begeleiding, zeer vriendelijke, rustig, begripvolle dames, met ook ruimte voor humor. Een ongedwongen sfeer. Alles goed geregeld, snel geschakeld, en ook na de uitvaart nog contact. Super fijn! Dank jullie wel! “

Colette Prischrink , Amsterdam
“Het was heel waardevol en intiem echt fijn. Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor de ontzettend fijne en goede begeleiding, het ging geruisloos en jullie voelden ons zo goed aan. De dagen dat mijn vader nog in zijn huisje was en Martijn en ik en onze gezinnen nog tijd hadden om afscheid te nemen waren heel fijn heel goed”
Annemieke Plantinga, Amsterdam
“Wij hebben de samenwerking met Madelon en Suzette als erg fijn ervaren. Bij de voorbereiding was er veel ruimte voor onze eigen ideeën en konden ze goed luisteren en het omzetten naar iets concreets. De dagen voor en van de uitvaart waren anders dan we hadden voorzien, omdat we Corona hadden. Het improvisatievermogen van de vrouwen van veerkracht uitvaarten was groot. Het was heel bijzonder dat ze dingen lieten ontstaan op de dag van de uitvaart en het overzicht hielden vanaf een afstand. Zodat wij echt vanuit rust afscheid konden nemen. Heel veel dank van ons.”
Maaike de Vet, Den Haag

“Rustig, warm en betrokken loodste Suzette ons door de moeilijke en tegelijkertijd bijzondere dagen naar de uitvaart. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en vulde deze soms aan met ideeën. Niet alleen wij als naaste familie, maar ook andere dierbare familieleden en vrienden hebben het afscheid als heel mooi, warm en waardig ervaren.”

Marjolijn Breeuwer, Overveen

“Wij hebben de samenwerking met Madelon en Suzette als erg fijn ervaren. Bij de voorbereiding was er veel ruimte voor onze eigen ideeën en konden ze goed luisteren en het omzetten naar iets concreets. De dagen voor en van de uitvaart waren anders dan we hadden voorzien, omdat we Corona hadden. Het improvisatievermogen van de vrouwen van veerkracht uitvaarten was groot. Het was heel bijzonder dat ze dingen lieten ontstaan op de dag van de uitvaart en het overzicht hielden vanaf een afstand. Zodat wij echt vanuit rust afscheid konden nemen. Heel veel dank van ons.”

Maaike de Vet

“We herinneren ons dat ze bij ons aan de keukentafel aan was geschoven, waar verdriet en herinneringen werden afgewisseld met het doornemen van praktische zaken. Dat ging zo goed samen. Heel fijn om haar de regie zo toe te vertrouwen en tegelijkertijd ook mooi hoe betrokken zij is in de intieme kring van nabestaanden.”

Willem-Jan Meijer, Overveen