Contact VeerKracht Uitvaarten

Wij zijn dag en nacht bereikbaar wanneer u een overlijden wilt melden. Als u dat wilt komen we direct naar u toe.

Vragen of het wensboekje bestellen?

Als u een vraag heeft, een vrijblijvend adviesgesprek wilt inplannen of een wensenboekje wilt ontvangen stuurt u dan graag een e-mail naar info@veerkrachtuitvaarten.nl.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bellen kan ook op 020-2157188.

Anderen over Veerkracht

“Wij zijn door Veerkracht uitvaarten enorm ontzorgd. Veel bleek mogelijk. We hadden een warm contact met Suzette. We hebben zo een onvergetelijk afscheid kunnen neerzetten met elkaar.”

Familie van Andel, Amsterdam

“Suzette heeft het afscheid van mijn moeder geweldig begeleid. Ze weet een goede balans te vinden tussen zaken uit handen nemen en je het gevoel te geven dat je wel de regie hebt. En ze denkt met je mee voorruit in die roerige tijd waarin je niet kan nadenken. Heel veel dank!”

Familie Back, Bussum

“Na het overleiden van mijn vrouw Gerda heeft Suzette ons geweldig geholpen het afscheid perfect te regelen. Ze was gewoon , dichtbij en een warm persoon. Suzette ontzettend bedankt je bent een kanjer. “

Familie Vet-Brantjes, Purmerend

“Bedankt Suzette voor de mooie uitvaart van onze broer Jaap.
Je hebt op een betrokken manier de wensen van Jaap mee ten uitvoer gebracht. De rol die je aannam tav de crematie-bijeenkomst hebben we zeer gewaardeerd. Een mooie balans tussen leiding nemen en onzichtbaar aanwezig zijn. Bedankt!”

Familie van de Pol, Amsterdam

“Dankzij VeerKracht Uitvaarten is het afscheid van mijn man, onze vader en opa heel mooi geweest! Door de geweldige inzet, inbreng en inlevingsvermogen van Suzette is alles heel goed en fijn verlopen. We hebben een prachtige uitvaart gehad. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden en dat konden we allemaal aan Suzette overlaten, wat een enorme rust gaf. Dank heel veel dank hiervoor! “

Familie Zwaal , Den Haag

“Wij zijn begeleid door Suzette bij de uitvaart van onze stil geboren zoon Jonah. Zij gaf ons rust en hielp ons met het maken van beslissingen op een prettige manier. Ook kwam Suzette zelf met opties waar wij zelf niet op hadden kunnen komen, zoals het nemen van een fotograaf.
Wij hebben een hele fijne uitvaart gehad dankzij Suzette. “

Familie Hulsegge-Schouten , Amsterdam

“Suzette heeft ons zo goed geholpen met het rustig beantwoorden van al onze vragen en bezorgdheden. Haar heel persoonlijke en rustige aanpak paste zeer goed bij ons.
Wij wouden graag de mix tussen een Westerse uitvaart alsook Islamitische gebruiken en rituelen. Suzette was heel flexibel en open om ons daarbij te helpen. Voor altijd in ons hart. Bedankt Suzette❤️- “

Familie Lauwers , Muiden

“Wauw, alleen maar 5 sterren beoordelingen en nu weer 5 sterren: Suzette je bent het meer dan waard! Jouw persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, ervaring, goede contacten in het wereldje, het vermogen om in heel weinig tijd zo veel te regelen en niet te vergeten jouw vriendelijke aura om je heen: 6 sterren! “

Lodewijk en Yve , Amsterdam