Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 020 215 71 88 

Wij zijn dag en nacht bereikbaar:
020 215 71 88

Uitvaart regelen

Bij het organiseren van een begrafenis of crematie komt er in korte tijd veel op u af. Laat VeerKracht Uitvaarten u begeleiden. Wij zijn aandachtig, open, duidelijk en hebben oog voor detail. Door goed naar u te luisteren en met u mee te denken kunnen wij suggesties aandragen zodat u keuzes kunt maken. Samen zorgen wij voor een waardevol afscheid. 

Wat regelen bij overlijden?

Wanneer uw geliefde is overleden, staat uw wereld even stil. Deze stilte mag er zijn. Het is niet nodig om meteen in actie te komen en dingen te gaan regelen. Neem de tijd die u nodig heeft. Pas daarna beginnen de regelzaken.

  • Wanneer u eraan toe bent, belt u als eerste de (huis)arts. Deze komt dan langs om het overlijden officieel vast te stellen.
  • Daarna neemt u contact op met VeerKracht Uitvaarten.
  • U kunt ons altijd bellen (020 215 71 88), ongeacht of en waar u verzekerd bent.
  • Vanaf dit moment staan Suzette en Madelon u persoonlijk bij. 
  • Vervolgens bespreken wij met u de wensen voor de uitvaart. Wij denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Gedurende de week houden wij dagelijks contact om de details verder in te vullen. Stap voor stap.

020 215 71 88

Wij zijn dag en nacht bereikbaar wanneer u een overlijden wilt melden. Als u dat wilt komen we direct naar u toe.

wie regelt wat uitvaart

Wie regelt de uitvaart?

U kunt ervoor kiezen om een uitvaartorganisatie in te schakelen, maar dit is niet verplicht. Als u wilt, dan mag u helemaal zelf de regie over de uitvaart en het afscheid op u nemen. Wij zijn absoluut voorstander van eigen keuze en vrijheid van invulling. Wij ontzorgen u graag, maar geloven ook dat het heel waardevol en troostend kan zijn bepaalde zaken zelf te regelen.

Het kan echter wel prettig zijn om even met ons van gedachten te wisselen over wat er moet gebeuren en welke mogelijkheden er zijn. Wij staan ervoor open om vanaf de zijlijn met u mee te denken en geven u waar nodig tips en advies. Hiervoor rekenen we niet ons vaste basistarief, maar een uurtarief.

 Alles is bespreekbaar.

Uitvaart regelen bij leven

Het is ook mogelijk om uw wensen voor de uitvaart al voor het overlijden met ons te bespreken. Gaat het om een begrafenis of een crematie? Heeft u een bijzondere locatie in gedachten? Speciale rituelen? Het kan prettig zijn om hier alvast over na te denken. Wij komen dan graag bij u langs en nemen de tijd om deze zaken door te nemen en u te adviseren. Dit alles is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Uitvaart inspiratie

Samen bespreken wij uw wensen en ideeën en wij zorgen ervoor dat deze vorm krijgen en worden gerealiseerd. Op deze manier kan er een waardevol afscheid worden georganiseerd wat recht doet aan u of aan uw dierbare. Er is maar weinig dat moet en veel is mogelijk.