Uitvaart regelen

Bij het organiseren van een begrafenis of crematie komt er in korte tijd veel op u af. Laat VeerKracht Uitvaarten u begeleiden. Wij zijn aandachtig, open, duidelijk en hebben oog voor detail. Door goed naar u te luisteren en met u mee te denken kunnen wij suggesties aandragen zodat u keuzes kunt maken. Samen zorgen wij voor een waardevol afscheid.

Wat regelen bij overlijden?

Wanneer uw geliefde is overleden, staat uw wereld even stil. Deze stilte mag er zijn. Het is niet nodig om meteen in actie te komen en dingen te gaan regelen. Neem de tijd die u nodig heeft. Pas daarna beginnen de regelzaken.

  • Wanneer u eraan toe bent, belt u als eerste de (huis)arts. Deze komt dan langs om het overlijden officieel vast te stellen.
  • Daarna neemt u contact op met VeerKracht Uitvaarten.
  • U kunt ons altijd bellen (020 215 71 88), ongeacht of en waar u verzekerd bent.
  • Vanaf dit moment staan wij u persoonlijk bij en ontzorgen wij u volledig.
  • Vervolgens bespreken wij met u de wensen voor de uitvaart. Wij denken in mogelijkheden en niet in beperkingen. Gedurende de week houden wij dagelijks contact om de details verder in te vullen. Stap voor stap.

Wie regelt de uitvaart?

U kunt ervoor kiezen om een uitvaartorganisatie in te schakelen, maar dit is niet verplicht. Als u wilt, dan mag u helemaal zelf de regie over de uitvaart en het afscheid op u nemen. Wij zijn absoluut voorstander van eigen keuze en vrijheid van invulling. Wij ontzorgen u graag, maar geloven ook dat het heel waardevol en troostend kan zijn bepaalde zaken zelf te regelen.

Het kan echter wel prettig zijn om even met ons van gedachten te wisselen over wat er moet gebeuren en welke mogelijkheden er zijn. Wij staan ervoor open om vanaf de zijlijn met u mee te denken en geven u waar nodig tips en advies. Hiervoor rekenen we niet ons vaste basistarief, maar een uurtarief.

 Alles is bespreekbaar.

Uitvaart regelen bij leven

Het is ook mogelijk om uw wensen voor de uitvaart al voor het overlijden met ons te bespreken. Gaat het om een begrafenis of een crematie? Heeft u een bijzondere locatie in gedachten? Speciale rituelen? Het kan prettig zijn om hier alvast over na te denken. Wij komen dan graag bij u langs en nemen de tijd om deze zaken door te nemen en u te adviseren. Dit alles is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Meer over uitvaart vooraf regelen

Uitvaart inspiratie

Samen bespreken wij uw wensen en ideeën. Wij zorgen ervoor dat deze vorm krijgen en worden gerealiseerd. Op deze manier kan er een waardevol afscheid worden georganiseerd wat recht doet aan u of aan uw dierbare. Er is maar weinig dat moet en veel is mogelijk.

Meer inspiratie

Anderen over Veerkracht

“Suzette heeft het afscheid van onze baby met zoveel liefde en warmte begeleid. Ze stond 24/7 voor ons klaar en heeft het hele proces van A-Z naast ons gestaan. In het intiemste en verdrietigste moment van m’n leven was ik dankbaar dat Suzette er was.
Dank lieve Suzette! Voor altijd 🍀 in ons ❤️.”
Familie Klaver-de Monchy , Amsterdam - 2022
“In december hebben wij afscheid moeten nemen van onze liefste man en vader en opa Jan. Wat een verdriet en heftige tijd. Wij hadden Suzette als tip gekregen voor de organisatie rondom het afscheid en zij was onze rots in de branding.

Met haar ervaring en juiste voorstellen konden we – naast de mooie gesprekken – snel schakelen tussen de diverse opties. De uitvaart en de begeleiding rondom het afscheid had niet mooier kunnen zijn. Onze dank is groot!”

Familie Rietman, Leusden - 2022
“Toen onze moeder overleed hadden wij geen idee wat er allemaal kwam kijken bij het regelen van het afscheid, behalve dat het veel meer was dan we toch al dachten. Suzette en haar collega’s hebben ervoor gezorgd dat wij op een prachtige manier afscheid hebben kunnen nemen, zonder enige kopzorg. En dat ondanks onze zeer specifieke wensen. Onze verwachtingen werden zeer overtroffen, en worden dat nog steeds, want de nazorg is ook uitstekend!”
Albert Jan, Hilversum - 2022

“In een heel verdrietige tijd is het een verademing om de steun van VeerKracht te hebben. Suzette heeft met enorme toewijding al het werk uit handen genomen van de familie, zodat wij ons geen zorgen hoefden te maken om alle organisatie en administratie die bij de uitvaart kwam kijken. Ze is 24/7 bereikbaar voor vragen en vindt niks teveel om te kunnen helpen, zelfs nog ruim na de uitvaart. Als je in de verdrietige omstandigheid bent dat een naaste is overleden, dan raad ik 100% aan om contact met Suzette op te nemen”

Menno, Amsterdam - 2022
“Meelevend/ empathisch. Tijdens bezoek aan huis bracht ze rust in ons gezin, niemand wist goed raad met de situatie, Suzette nam alles vanzelfsprekend van ons over. Persoonlijke aandacht voor ieder familielid, vriendelijk Perfecte organisatie Praktisch, goede adviezen/ meedenkend Oog voor ieder detail, keuze van kist, bloemen, attenties tot alle ambtelijke verplichtingen van de gemeente etc die ze geruisloos uitvoert en dus grote last van mij afnam.”
Familie Rasker, Hilversum - 2022
“Suzette is zeer betrokken, warm en persoonlijk in de omgang en begeleiding. Meer dan vakkundige ondersteuning gehad bij het plannen en uitvoeren van de uitvaart van onze vader. Ze is strak in de planning en uitleg en vooral transparant in alles. Duidelijk en daadkrachtig waar nodig. Een hele prettige vrouw om mee samen te werken voor iedereen in het gezin. Heel liefdevol en steunend op de achtergrond aanwezig en daardoor heel vertrouwd. Wij hebben in zowel de aanloop naar de uitvaart en tijd erna zeer veel hulp en steun gehad en begeleiding. Wij raden Veerkracht heel erg aan en weten dat het in goede handen is.”
Familie ten Pierick , Zoetermeer - 2022
“Een leven van 94 jaren laat zich niet makkelijk vangen, maar toch is dat gelukt met de uitvaart. Een waardig afscheid wat de cirkel rond maakte waardoor er naast verdriet ook acceptatie kwam. Een uitvaart zoals het ritueel bedoeld is: het leven markeren en eren van de overledene, af te ronden en daarna weer door te kunnen gaan. Sieto en Suzette hebben hierin geholpen op een betrokken, professionele manier. De uitvaart was daardoor een mooi afscheid, helend en troostend”
Familie van Rossem, 2022

“Suzette was er op een bijzonder, kwetsbaar en belangrijk moment voor ons. In de storm waarin wij onszelf terugvonden, was zij rustig, inlevend, lief, behulpzaam, discreet en voortvarend. Ik hoop nooit meer zoiets mee te hoeven maken. Maar als het gebeurt, dan bel ik Suzette.”

Familie Stuart, Amsterdam - 2021

“Het was bijzonder fijn om te ervaren dat in alle persoonlijke wensen een oplossing was te vinden. We zijn door Suzette Sanders goed en invoelend geholpen om een uitvaart te regelen die in zo korte tijd boven verwachtingen bleek te voldoen aan alle wensen en verlangens. Dat heeft ons heel goed gedaan en is ook door de mensen die het afscheid hebben bijgewoond of on-line meegemaakt zeer gewaardeerd.”

Familie Hogenhuis, Nijkerk - 2021

“Geweldig goed geholpen door Suzette. Wat een verademing. Ik heb het helaas ook wel eens anders meegemaakt (bij een grote uitvaartorganisatie, waar je een nummer bent, en bij elke stap weer een oor krijgt aangenaaid). Daarom kan ik echt iedereen Suzette aanraden. Zo persoonlijk. Zo fijn meedenkend. Klasse.”

Familie Verhoog, Amsterdam - 2021