De werkwijze van Veerkracht Uitvaarten

Wij helpen u bij het regelen van een uitvaart. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening, versterken elkaar waar nodig en delen dezelfde passie en ambities. Het is een voorrecht om rondom het intieme moment van overlijden zo dichtbij te mogen komen.

Daarom gaan wij zorgvuldig om met het in ons gestelde vertrouwen. Ons doel is om mensen te helpen met het op een passende manier afscheid nemen van hun geliefde. Het afscheid is vaak een reflectie van het leven. Daarom ziet dit er voor iedereen anders uit. Deze vertaling maken wij met liefde. Wij werken geheel onafhankelijk. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde leveranciers en dat alles geheel naar uw wens kan worden ingevuld. Wij ontvangen geen provisie op geleverde diensten of producten en zijn dus volledig transparant over kosten.

Suzette Sanders

Rondom het overlijden van mijn vader 13 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de uitvaartwereld. Het fascineerde mij direct. Een betrokken, empathische en kundige uitvaartleider bleek van essentieel belang.

Een goede uitvaartleider is een gids, doet suggesties, reikt een helpende hand waar nodig en neemt op sommige momenten juist afstand. Voordat ik besloot om de overstap naar uitvaartleider te maken ben ik meer dan 13 jaar werkzaam geweest als event manager. Hoe afwisselend en plezierig het werk ook was, ik miste hierin de zingeving en het centraal stellen van de mens.

Met veel passie en plezier volgde ik de opleiding bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle en leerde het verschil te maken voor nabestaanden door echt te luisteren naar de wensen rondom de uitvaart. Ik ben een uitvaartleider die zorgt voor rust, overzicht en ik neem de praktische zorgen uit handen. Na enige tijd in dienst te zijn geweest bij een uitvaartonderneming heb ik besloten om met Madelon onze krachten te bundelen en samen VeerKracht Uitvaarten op te richten.

Families begeleiden rondom verlies is een zeer inspirerend, mooi maar soms ook heftig proces. Geen uitvaart of familie is hetzelfde en ik vind het fantastisch om families op een persoonlijke en passende manier te begeleiden. Het is een voorrecht om zo dichtbij te mogen komen en nabestaanden bij te mogen staan.

Graag horen wij uw verhaal.

Een uitvaart verzorgen kun je niet alleen.

Dankbaar ben ik met een aantal vaste collega’s die mij ondersteunen bij het regelen van uitvaarten in de vorm van assisteren op de dag van de uitvaart, of voor het overnemen van een uitvaart bij drukte en afwezigheid. Zij zullen dit met dezelfde liefde en passie voor dit vak, omarmen en ondersteunen bij verdriet.

Sieto de Vos

Anita Ligthart

Lisanne Lens

Florine Schaap

VeerKracht Uitvaarten is lid van het
Landelijk Meander Netwerk.

VeerKracht Uitvaarten werd in 2019 opgericht door Suzette Sanders en Madelon Beusink.

Alle foto’s op de website zijn gemaakt door Hazel Ling van Troost in Beeld.

Anderen over Veerkracht

“Zoals de meeste mensen hadden wij, gelukkig, geen uitvaartervaring opgebouwd, toch moet je, als je alleenstaande zuster overlijdt veel regelen, onze dochter zei, ik bel mijn vriendin Suzette wel, die is uitvaartonderneemster!

Gouden greep, leuke vrouw, professioneel, maar ook een goed gevoel voor humor, neemt je soepel mee door het proces. Veel lovende reacties gekregen en terecht. Heel veel dank Suzette, mijn zuster zou het zeker gewaardeerd hebben en ook nog tegen een redelijk tarief! Onze monden doen mee aan de mond op mondreclame. “

Familie Schenk , Amsterdam

“Na het overlijden van mijn lieve man en liefste vader, stort de wereld voor ons gevoel in.
Na een telefoontje met Suzette kwam alleen al door haar stem te horen, weer wat rust.
Twee uur later in de vroege ochtend stond ze voor de deur, warme uitstraling, medelevend, begripvol, respectvol en luisterend naar onze wensen zat ze aan onze tafel.
Niets is te veel voor haar om te regelen, komt met mooie en goede suggesties, ze is dag en nacht bereikbaar. Geduldig maar ook daadkrachtig, aanwezig op de achtergrond maar alles goed in de gaten houdend. In de week dat ze ons begeleide in het afscheid gaf ze ons een vertrouwd gevoel.
Suzette super dankjewel voor de warmte, het vertrouwen en het verzorgen van het mooie afscheid van onze liefste man en lieve vader”

Familie Ngadimin , Amersfoort

“Wat is het rijk om in je grootste verdriet mensen om je heen te hebben die er voor je zijn en je helpen belangrijke beslissingen te nemen. Suzette en Anita hoorden zeker bij deze mensen. Professioneel waar nodig en persoonlijk waar het kon, geduldig maar op tijd de juiste druk (er moet zoveel met deadlines gebeuren), soms aanwezig op de voorgrond, maar hoe vaak onzichtbaar actief op de achtergrond. Ik heb van meerdere mensen gehoord dat ze nog nooit zo’n mooi afscheid hebben bijgewoond; Suzette en Anita hebben hier zeker een grote bijdrage aan geleverd. Nadat ze het afscheid van mijn moeder 4 jaar geleden prachtig hebben begeleid, hebben ze nu bijgedragen aan een onuitwisbaar afscheid van mijn liefste lief”

Familie Hanen, Utrecht

“Dankzij VeerKracht Uitvaarten is het afscheid van mijn man, onze vader en opa heel mooi geweest! Door de geweldige inzet, inbreng en inlevingsvermogen van Suzette is alles heel goed en fijn verlopen. We hebben een prachtige uitvaart gehad. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden en dat konden we allemaal aan Suzette overlaten, wat een enorme rust gaf. Dank heel veel dank hiervoor! “

Familie Zwaal , Den Haag

“Suzette is een heldin. Met veel warmte, hartelijkheid, flexibiliteit en begrip heeft zij de begrafenis voorbereiding op zich genomen. Vanaf het eerste moment heeft zij zich volledig en met enthousiasme beschikbaar gesteld en ons zo goed mogelijk als alles uit handen genomen. Tegelijkertijd liet ze ons tijdig weten wanneer en waar we over na moesten denken en samen een besluit over moesten nemen. Ook heeft Suzette ons in contact gebracht met collega’s indien dat nodig was. Ze voelde haarfijn aan wat bij ons en onze moeder paste. Suzette heeft de begrafenis van onze moeder op een onvergetelijke manier begeleid. Heel veel dank “

Familie van der Plas , Amsterdam/Katwijk

“Wij zijn begeleid door Suzette bij de uitvaart van onze stil geboren zoon Jonah. Zij gaf ons rust en hielp ons met het maken van beslissingen op een prettige manier. Ook kwam Suzette zelf met opties waar wij zelf niet op hadden kunnen komen, zoals het nemen van een fotograaf.
Wij hebben een hele fijne uitvaart gehad dankzij Suzette. “

Familie Hulsegge-Schouten , Amsterdam

“Suzette heeft ons zo goed geholpen met het rustig beantwoorden van al onze vragen en bezorgdheden. Haar heel persoonlijke en rustige aanpak paste zeer goed bij ons.
Wij wouden graag de mix tussen een Westerse uitvaart alsook Islamitische gebruiken en rituelen. Suzette was heel flexibel en open om ons daarbij te helpen. Voor altijd in ons hart. Bedankt Suzette❤️- “

Familie Lauwers , Muiden

“Wauw, alleen maar 5 sterren beoordelingen en nu weer 5 sterren: Suzette je bent het meer dan waard! Jouw persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, ervaring, goede contacten in het wereldje, het vermogen om in heel weinig tijd zo veel te regelen en niet te vergeten jouw vriendelijke aura om je heen: 6 sterren! “

Lodewijk en Yve , Amsterdam

“VeerKracht uitvaarten heeft ons uitzonderlijk goed geholpen met het afscheid van onze vader. Met hun ervaring en passie voor het vak weten ze een geweldig mooi en persoonlijke uitvaart te realiseren. Wij als nabestaanden zullen hier de rest van ons leven met een warm gevoel op terugkijken.”

Familie Aandewiel-Bernicke, Schalkhaar

“In tijden dat emoties alle kanten op kunnen gaan. Je noodgedwongen in een onbekende situatie terecht bent gekomen. Is Suzette een baken van rust met grote organisatorische slagkracht. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt die zo goed orde op zaken weet te stellen en daarbij al de betrokkenen meeneemt in de besluitvorming. Een betere begeleiding als dat wij hebben gehad kan gewoonweg niet”

Michiel en Odine, Amsterdam