Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 020 215 71 88 

Wij zijn dag en nacht bereikbaar:
020 215 71 88

Over VeerKracht Uitvaarten

VeerKracht Uitvaarten wordt gevormd door twee gepassioneerde vrouwen: Suzette Sanders en Madelon Beusink. Onze nauwe samenwerking zorgt voor veel voordelen in ons werk, zodat we nog beter tegemoet kunnen komen aan uw wensen. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening, versterken elkaar waar nodig en delen dezelfde passie en ambities. Het is een voorrecht om rondom het intieme moment van overlijden zo dichtbij te mogen komen. Daarom gaan wij zorgvuldig om met het in ons gestelde vertrouwen.

over veerkracht uitvaarten

Werkwijze

Wij zijn flexibel in onze dienstverlening, versterken elkaar waar nodig en delen dezelfde passie en ambities.Het is een voorrecht om rondom het intieme moment van overlijden zo dichtbij te mogen komen.
Daarom gaan wij zorgvuldig om met het in ons gestelde vertrouwen. Ons doel is om mensen te helpen met het op een passende manier afscheid nemen van hun geliefde. Het afscheid is vaak een reflectie van het leven. Daarom ziet dit er voor iedereen anders uit. Deze vertaling maken wij met liefde. Wij werken geheel onafhankelijk. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde leveranciers en dat alles geheel naar uw wens kan worden ingevuld. Wij ontvangen geen provisie op geleverde diensten of producten en zijn dus volledig transparant over kosten.

Veerkracht uitvaarten madelon beusink suzette sanders

Madelon Beusink

Het overlijden van mijn moeder bleek voor mij een keerpunt. Heel intens heb ik de laatste weken van haar leven beleefd. Alsof ik in een cocon zat en de buitenwereld even niet bestond. Alsof de essentie ineens duidelijk werd. Samen zijn, kijken, luisteren naar elkaar en voelen wat er op dat moment nodig was. En toen het moment daar was dat haar uitvaart werd besproken, wist ik het gewoon. Dit is wat ik ga doen. 

De intensiteit van de periode rondom haar overlijden heb ik samengebracht in mijn boek RAUW (2018). In 2019 heb ik de opleiding tot uitvaartbegeleider afgerond bij GaandeweG Uitvaart Educatie in Apeldoorn.

Na jaren te hebben gewerkt in diverse functies binnen het bedrijfsleven, volg ik nu mijn niet te negeren intuïtie. Het leven en de daarbij horende onvermijdelijke dood zijn de grootste leermeesters gebleken.

Ik word gedreven door vernieuwing, bewustwording, contact maken en het achterhalen van de essentie. Dit vertaalt zich in bijzondere invalshoeken en mooie samenwerkingen. 

Werken als uitvaartleider is voor mij de bijzondere combinatie van dichtbij mogen komen in een bubbel die voor de rest van de wereld onzichtbaar blijft, het aanvoelen van wat passend en nodig is en invulling geven aan de praktische kant van dingen regelen en bij elkaar brengen. 

Suzette Sanders

suzette sanders

Rondom het overlijden van mijn vader 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de uitvaartwereld. Het fascineerde mij direct. Een betrokken, empathische en kundige uitvaartleider bleek van essentieel belang.

Een goede uitvaartleider is een gids, doet suggesties, reikt een helpende hand waar nodig en neemt op sommige momenten juist afstand.

Voordat ik besloot om de overstap naar uitvaartleider te maken ben ik meer dan 13 jaar werkzaam geweest als event manager. Hoe afwisselend en plezierig het werk ook was, ik miste hierin de zingeving en het centraal stellen van de mens.

Met veel passie en plezier volgde ik de opleiding bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle en leerde het verschil te maken voor nabestaanden door echt te luisteren naar de wensen rondom de uitvaart. Ik ben een uitvaartleider die zorgt voor rust, overzicht en ik neem de praktische zorgen uit handen. Na enige tijd in dienst te zijn geweest bij een uitvaartonderneming heb ik besloten om met Madelon onze krachten te bundelen en samen VeerKracht Uitvaarten op te richten.

Families begeleiden rondom verlies is een zeer inspirerend, mooi maar soms ook heftig proces. Geen uitvaart of familie is hetzelfde en ik vind het fantastisch om families op een persoonlijke en passende manier te begeleiden. Het is een voorrecht om zo dichtbij te mogen komen en nabestaanden bij te mogen staan.

Graag horen wij uw verhaal.

Florine Schaap

Florine Schaap versterkt als freelancer het team van VeerKracht Uitvaarten.

Florine Schaap

Florine Schaap

Florine Schaap versterkt als freelancer het team van VeerKracht Uitvaarten.​

Dit werk is zo ontzettend fijn om te doen. Met heel veel liefde help ik mensen die een dierbare zijn verloren een uitvaart vorm te geven die persoonlijk is. Mijn theateropleiding en mijn ervaring in de horeca zijn een mooie fundering voor dit werk. Het is bijzonder prettig om mensen heel concreet te kunnen helpen op zo’n belangrijk moment in het leven. Je kunt het maar 1 keer doen, een uitvaart, dus ik help mensen met grote zorgvuldigheid en oprechte betrokkenheid.

Ellen Stutje

Ellen Stutje

Ellen Stutje versterkt als freelancer het team van VeerKracht Uitvaarten.​

 

Het is altijd weer bijzonder om mensen bij te mogen staan bij het afscheid van hun dierbare. Met liefde help ik om een passende invulling te geven aan de uitvaart. Ik luister, reik ideeën aan, ik regel en ontzorg. Ik bied structuur, ook als nabestaanden veel zelf willen doen. Met alle ruimte voor verdriet en een glimlach.

Dat doe ik met hart en ziel, in de volle overtuiging dat een goed afscheid troostrijk is. Wat mij betreft moet elke uitvaart om in te lijsten zijn, zo mooi. Het is immers je laatste herinnering aan een geliefde. Een herinnering die je in je hart wil bewaren, de rest van je leven.

Ellen Stutje

Ellen Stutje versterkt als freelancer het team van VeerKracht Uitvaarten.