Werkwijze 

Wij zijn flexibel in onze dienstverlening, versterken elkaar waar nodig en delen dezelfde passie en ambities.Het is een voorrecht om rondom het intieme moment van overlijden zo dichtbij te mogen komen.
Daarom gaan wij zorgvuldig om met het in ons gestelde vertrouwen. Ons doel is om mensen te helpen met het op een passende manier afscheid nemen van hun geliefde. Het afscheid is vaak een reflectie van het leven. Daarom ziet dit er voor iedereen anders uit. Deze vertaling maken wij met liefde. Wij werken geheel onafhankelijk. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde leveranciers en dat alles geheel naar uw wens kan worden ingevuld. Wij ontvangen geen provisie op geleverde diensten of producten en zijn dus volledig transparant over kosten.

Suzette Sanders

Rondom het overlijden van mijn vader 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de uitvaartwereld. Het fascineerde mij direct. Een betrokken, empathische en kundige uitvaartleider bleek van essentieel belang.

Een goede uitvaartleider is een gids, doet suggesties, reikt een helpende hand waar nodig en neemt op sommige momenten juist afstand. Voordat ik besloot om de overstap naar uitvaartleider te maken ben ik meer dan 13 jaar werkzaam geweest als event manager. Hoe afwisselend en plezierig het werk ook was, ik miste hierin de zingeving en het centraal stellen van de mens.

Met veel passie en plezier volgde ik de opleiding bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle en leerde het verschil te maken voor nabestaanden door echt te luisteren naar de wensen rondom de uitvaart. Ik ben een uitvaartleider die zorgt voor rust, overzicht en ik neem de praktische zorgen uit handen. Na enige tijd in dienst te zijn geweest bij een uitvaartonderneming heb ik besloten om met Madelon onze krachten te bundelen en samen VeerKracht Uitvaarten op te richten.

Families begeleiden rondom verlies is een zeer inspirerend, mooi maar soms ook heftig proces. Geen uitvaart of familie is hetzelfde en ik vind het fantastisch om families op een persoonlijke en passende manier te begeleiden. Het is een voorrecht om zo dichtbij te mogen komen en nabestaanden bij te mogen staan.

Graag horen wij uw verhaal.

Miranda Scholting

Miranda Scholting versterkt als freelancer het team van VeerKracht Uitvaarten.

Met veel liefde voor het vak en met oprechte aandacht voor de betrokkenen bespreek, regel en leid ik uitvaarten. Het is mijn doel om vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart de nabestaande(n) te begeleiden en te inspireren. Dit doe ik met veel zorg en altijd vanuit mijn hart. Ik sta hen bij op een professionele, rustige en persoonlijke wijze, creëer – waar nodig – ruimte, breng alle wensen in kaart en luister daarbij goed naar wat er wordt gezegd of juist niet wordt gezegd.

Samen zoeken we naar een manier van afscheid nemen die zowel past bij het leven en de persoonlijkheid van de overledene als bij de nabestaanden. Ik vind het belangrijk dat eenieder afscheid kan nemen op een manier die ertoe bijdraagt. Maar ook dat zij met een warm gevoel terug kunnen kijken op de laatste momenten van een uniek persoon in hun leven.

Florine Schaap

Florine Schaap versterkt als freelancer het team van VeerKracht Uitvaarten.

Dit werk is zo ontzettend fijn om te doen. Met heel veel liefde help ik mensen die een dierbare zijn verloren een uitvaart vorm te geven die persoonlijk is. Mijn theateropleiding en mijn ervaring in de horeca zijn een mooie fundering voor dit werk. Het is bijzonder prettig om mensen heel concreet te kunnen helpen op zo’n belangrijk moment in het leven. Je kunt het maar 1 keer doen, een uitvaart, dus ik help mensen met grote zorgvuldigheid en oprechte betrokkenheid.

VeerKracht Uitvaarten werd in 2019 opgericht door Suzette Sanders en Madelon Beusink.

Alle foto’s op de website zijn gemaakt door Hazel Ling van Troost in Beeld.

Anderen over Veerkracht

“Wij zijn Suzette heel erg dankbaar voor de fijne begeleiding. Ze heeft ons alle ruimte gegeven zonder een detail uit het oog te verliezen.
Suzette is zeer betrokken en het contact was persoonlijk, warm en vertrouwd. Erg fijn, in een emotionele periode. Zeker 5 sterren waard!”
Familie van Dijk, mei 2021

“Met veel dank aan Suzette van Veerkracht Uitvaarten. Suzette regelde de uitvaart vanaf voorgesprek, voor het overlijden, thuisopbaring en  begrafenis zoals wij het wensten. Heel zorgvuldig en liefdevol. Zij nam al het regelwerk uit onze handen. Niets dan lof van de hele familie Snel.”

Familie Snel, maart 2021
“Madelon van Veerkracht heeft de uitvaart van onze vader geregeld. Wij zijn haar ontzettend dankbaar voor alles wat zij heeft gedaan. Madelon was altijd bereikbaar, ontzettend toegankelijk, aardig en vooral niets is (te) gek. Alles kan. De uitvaart en alles er omheen was tot in de puntjes goed verzorgd.”
Familie Wolffensperger, maart 2021
“Met veel liefde, warmte, persoonlijkheid en professionaliteit hebben Suzette en Madelon de waardige en mooie uitvaart van mijn schoonvader begeleid en verzorgd.”
Familie Spanjer , Rotterdam - maart 2021
“In een loodzware tijd was Suzette en later ook Madelon een fijne steun, regeltante en behoedster. Doordat er geen sprake is van een vast pakket konden wij al onze wensen voor de uitvaart en het afscheid in Eindhoven verwezenlijken. Wij voelen ons met warmte begeleid en zijn dankbaar voor alles wat Suzette met Veerkracht hielp mogelijk maken.”
Familie van Lieshout-Komin , maart 2021
“We hadden een mooie en liefdevolle uitvaart en dankzij Suzette en Madelon verliep het geheel naar onze wensen. Ondanks de beperkende maatregelen voelde het goed.

Op het laatst bedachten we dat er nog een fotoserie getoond kon worden en gelukkig konden we dat nog aanleveren. Ook de professionele aanpak van de Nieuwe Ooster met streaming en na aanloop een USB stick meegeven was zeer prettig. Ook dat regelde Veerkracht voor ons. “

Familie van Leeuwen, maart 2021
“We hebben de begeleiding als heel prettig ervaren. Er was ruimte en tijd en vriendelijkheid – en dat heb je nodig na een overlijden. Zodat de uitvaart echt wordt zoals je wilt.”
Familie de Brouwer, maart 2021
“Het was heel erg fijn om gebruik te maken van de professionele hulp en expertise van VeerKracht. Met hun flexibiliteit, meedenken en zorg hebben ze ons heel goed bijgestaan in een moeilijke periode.”
Familie Semmoh, Amsterdam
“Wat een warmte en rust stralen Suzette en Madelon vanaf het overlijden en tot nog ver na de uitvaart uit. Ondanks dat er in een korte periode veel besloten moet worden, geven ze je de ruimte zonder het geheel uit het oog te verliezen. Ze ontzorgen en denken aan details die tijdens een verdrietige periode zoals deze erg waardevol zijn. Lieve Suzette en Madelon dank voor jullie professionele en liefdevolle begeleiding!”
Familie Aten, Laren
“We kijken terug op een hele mooie afscheidsdienst voor onze vader. Het was heel waardevol, eervol en intiem, heel fijn. We bedanken Suzette en Madelon uit de grond van ons hart voor de ontzettend fijne en goede begeleiding. Het ging allemaal geruisloos en ze voelden ons feilloos aan. Niets meer dan lof voor beiden. Bedankt!”
Martijn & Annemieke Plantinga, Amsterdam

“Goede begeleiding, zeer vriendelijke, rustig, begripvolle dames, met ook ruimte voor humor. Een ongedwongen sfeer. Alles goed geregeld, snel geschakeld, en ook na de uitvaart nog contact. Super fijn! Dank jullie wel! “

Colette Prischrink , Amsterdam
“Het was heel waardevol en intiem echt fijn. Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor de ontzettend fijne en goede begeleiding, het ging geruisloos en jullie voelden ons zo goed aan. De dagen dat mijn vader nog in zijn huisje was en Martijn en ik en onze gezinnen nog tijd hadden om afscheid te nemen waren heel fijn heel goed”
Annemieke Plantinga, Amsterdam
“Wij hebben de samenwerking met Madelon en Suzette als erg fijn ervaren. Bij de voorbereiding was er veel ruimte voor onze eigen ideeën en konden ze goed luisteren en het omzetten naar iets concreets. De dagen voor en van de uitvaart waren anders dan we hadden voorzien, omdat we Corona hadden. Het improvisatievermogen van de vrouwen van veerkracht uitvaarten was groot. Het was heel bijzonder dat ze dingen lieten ontstaan op de dag van de uitvaart en het overzicht hielden vanaf een afstand. Zodat wij echt vanuit rust afscheid konden nemen. Heel veel dank van ons.”
Maaike de Vet, Den Haag

“Rustig, warm en betrokken loodste Suzette ons door de moeilijke en tegelijkertijd bijzondere dagen naar de uitvaart. Ze luisterde heel goed naar onze wensen en vulde deze soms aan met ideeën. Niet alleen wij als naaste familie, maar ook andere dierbare familieleden en vrienden hebben het afscheid als heel mooi, warm en waardig ervaren.”

Marjolijn Breeuwer, Overveen

“Wij hebben de samenwerking met Madelon en Suzette als erg fijn ervaren. Bij de voorbereiding was er veel ruimte voor onze eigen ideeën en konden ze goed luisteren en het omzetten naar iets concreets. De dagen voor en van de uitvaart waren anders dan we hadden voorzien, omdat we Corona hadden. Het improvisatievermogen van de vrouwen van veerkracht uitvaarten was groot. Het was heel bijzonder dat ze dingen lieten ontstaan op de dag van de uitvaart en het overzicht hielden vanaf een afstand. Zodat wij echt vanuit rust afscheid konden nemen. Heel veel dank van ons.”

Maaike de Vet

“We herinneren ons dat ze bij ons aan de keukentafel aan was geschoven, waar verdriet en herinneringen werden afgewisseld met het doornemen van praktische zaken. Dat ging zo goed samen. Heel fijn om haar de regie zo toe te vertrouwen en tegelijkertijd ook mooi hoe betrokken zij is in de intieme kring van nabestaanden.”

Willem-Jan Meijer, Overveen